Vi garanterer
en realistisk købsvurdering
for dig i Danmark

Har du fundet drømmehuset, kan vi hjælpe med en realistisk købsvurdering. Vi dækker hele Danmark, herunder bl.a. Aarhus og Horsens, og sikrer dig en tryg bolighandel.
Boligpriser er ofte sat højt, så sælger og ejendomsmægler kan tjene så meget som muligt, men med en købsvurdering fra Din Køber sikrer vi en mere realistisk pris.
Inden vi kommer med købsvurderingen, gennemgår vi alle relevante boligdokumenter og databaser, som vi har tilgængelige samt for eksempel tilstandsrapport, elrapport, radonrisiko, risiko for oversvømmelse, støjgener, sammenlignelige prisnedslag osv. På den måde får du et overblik over, hvad vi som købers mægler mener, at du skal være særlig opmærksom på, inden vi afgiver et realistisk bud.

Kontakt os idag & få hjælp til at finde drømmeboligen »
Kontakt os idag & få hjælp til at finde drømmeboligen »

Købsvurdering
klæder dig bedre på

I forbindelse med købsvurderingen gennemgår vi også huset for fejl og mangler, og vi rådgiver også gerne om mulighederne for renovering, ombygning og tilbygning.
Med en købsvurdering fra Din Køber er du klædt på til at stå stærkere og mere trygt i forbindelse med boligkøbet i Danmark. I modsætning til en boligadvokat involverer vi os nemlig meget gerne i hele den proces, der går forud for en evt. købsaftale og bolighandel.
Vi handler i købers interesse – lige fra købsvurderingen til den sidste underskrift.

Kan på det varmeste anbefale Din Køber hvis du står og skal købe nyt hus. De hjælper ganske enkelt med næsten alt og er super dejlige at arbejde sammen med. En stor grad af professionalisme hele vejen igennem. 10 ud af 10 mulige stjerner 🙏læs mere
Tenna Qvist
2018-11-29T22:04:31+0000
Vi kan klart anbefale Michael, som hjalp os med at gennemse hus før køb, kom med ideér til modernisering af huset (lavede bl.a. plantegninger med vores og hans ideer) samt oprettede et budget for moderniseringen. De varmeste anbefalinger herfra!læs mere
Christian Holmberg
2018-11-27T21:24:46+0000
Fantastisk initiativ! Det kunne jeg virkelig godt have brugt fra to år siden da min kæreste og jeg købte hus.Vi var på udkig i omkring et år og var ude at se på en del huse og et par stykker gik vi også i forhandling med. Vi havde som de fleste andre trukket på de håndværkere og kyndige huskøbere vi nu kendte.Men hoppede fra da vi ikke følte os sikre nok i vores valg. Var varmeugifterne ikke lidt for høje? Var der nogle skjulte ting vi ikke så, som ikke var nævnt i tilstandsrapporten? Fik vi nu tjekket matriklen ordentligt igennem, var der nogle uventet servitutter? Og hvordan i forhold til lokalplaner, byggeplaner, hvad må vi på grunden og kommer der en motorvej i fremtiden?Og vigtigst af alt, hvad værdi har huset i realiteten og hvor meget kan vi tillade os at forhandle med sælger?Det er et par af de mange spørgsmål og beslutninger der strømmer igennem hovedet på en når man skal købe hus.Så derfor ville jeg have ønsket at jeg havde haft denne mulig. Kan kun opfordre folk til at give det et forsøg.Jeg har kendt Per siden vi var små og kan varmt anbefale at indgå et samarbejde med ham og hans partner i drømmen om et nyt hus, der opfylder alle ens kriterier. Per har igennem hans mange år på arbejdsmarkedet tilegnet sig en stor erfaringen inden for køb og salg. Og jeg ved med hans ekspertise kan det kun blive en fantastisk oplevelse hos DinKøber.læs mere
Christian Lenz
2018-11-27T20:01:52+0000